Вся правда про ставленика Демчака Мороза

Як стало відомо, сьогодні о 12 годині у Верховній Раді народний депутат Руслан Демчак збирає всіх депутатів від БПП і хоче просити їх підтримки, щоб призначили на посаду ректора Вінницького національного аграрного університету Мороза О.В. А як же автономія вузів і невтручання народних депутатів у роботу навчальних закладів запитаєте ви?! Та чхати таким як Демчак на ваші інтереси. Йому треба в агарному лише земля і Мороз – пєшка, яка дозволить йому дерибан. От вам і правда панове. За словами його колег, сам Мороз і Демчак знають, що у Мороза дуже низький рейтинг у колег, а студенти взагалі його зневажають, бо саме він славився надзвичайно великими аппетитами – дипломи у нього коштували від 1000$, а дисертації – то взагалі його сімейний бізнес.

Він організував цілий синдикат по виробництву і захисту дисертацій. Допомогала йому їх робити його коханка із політеху – Карачина Наталя. Всі вони входять до складу Вченої ради ВНАУ.

Але той факт, що Демчак хоче просунути Мороза в ректори і підтверджує боязнь Мороза офіційно подати документи. Ходили чутки, що Мороз відмовився подавати документи для реєстрації на виборах ректора, а лише написав заяву на імя міністра, щоб його призначили в.о.ректора.

Тепер все стало на свої місця і зрозуміло чому перенесло МінАПК вибори у ВНАУ на невизначений термін.

Правда




Кто весь день работает, тому некогда зарабатывать деньги.

Кто весь день работает, тому некогда зарабатывать деньги.